Zorica Avramović

Owner / Designer

Ko su Tizeri i Tizerke? Pokrenula sam celu ovu priču, jer je to bio jedan od dugogodišnjih snova (make your dreams came true). Cilj pored ispunjenja mog sna, je bio i pružanje idejnih rešenja svim dragim ljudima, da jasno stanu iza svega onoga što oni jesu, bez blama i pardona tamo gde mu mesto nije. Zajedno rame uz rame, Xenia i ja krenusmo u realizaciju ideja, vremenom nagomilavanih, i uz sočne začine pretalentovanih ljudi koji su se pronalazili u našoj, startno maloj priči stvorismo novi brend TEEZ! Želim napomenuti da Teez nije provokacija, Teez je sloboda izražavanja u provokativnom smislu, a provocira samo one koji slobodu pokušavaju ograničiti. Pogledaj šta su rekli, i zašto su oni tu! Možda se pronađeš…a mi, mi te čekamo!

Ksenija Srbljanin

Graphic Designer / General Manager

Za mene je Teez neki vid alter ega. Toliko govori za mene, a i ja za njega…daaa, da, možemo se svetu zajedno predstaviti. Šta je onda Teez pitate se, ne to nije brend, to nije još jedna ištampana majica, još jedan print u nizu…to je priča, priča o najskrivenijim fantazijama, priča o željama, potrebama, priča o svima nama individualno! Da vam ne bih pričala vise, obućiću Teez pa vi sami zaključite zašto sam u pravu!

Snežana Avramović

Menadžer Prodaje

Teez totalni shizzzz…Uleteh i ja u tim, gledajući sa strane šta prve dve Tizerke rade. Uz svu segu koju brend fura, iza svega toga se krije jedna velika želja da svi vi uživate a i da se pronađete u tim malim ilustrovanim pričama. Zbog žara, želje, energije, ljubavi i naravno zabave ja sam tu. Zadovoljstvo je biti deo priče…Jer SVI SMO MI ZA #SUGARFREE

Nikola Novaković

Menadžer Prodaje

Za mene je TEEZ više od brenda. Mešavina dobrog dizajna, dobre priče, jasne ideje koja se provlači kroz print. Ideologija s kojom samopouzdanje pršti 😀 Moj omiljeni print u našoj exploziji ilustracija je… A PA KAKO, NEGO ‘ČKOLIZ! Zašto? Sve je stvar DOBROG ukusa 😉

Miloš Mikuljanac

Menadžer Prodaje

Za mene Teez predstavlja sklop, urbanog i edgy underground stila. Po mom mišljenju za TEEZ treba imati muda! Teez ekipa predstavlja jedno urbano društvo, sa ciljem da što direktnije pokažu svoj stav i mišljenje. Ukoliko želite da se izdvojite iz mase, šetajući gradom u nečemu što je vrlo udobno i dovoljno edgy , onda se pridruži Tizerima!

Marija Nikolić

Model / Blogerka

Tz Teez meni predstavlja slobodu izražavanja. Bojenje van linija, prelaženje granica. Znaš, ima taj rock’n’roll u sebi, šmek. Teez je sve ono što jednoj devojci treba. Da govori za nju. Da pokaže svetu da ta devojka ima muda da uradi šta god joj padne na pamet. Bez straha i predrasuda. To je TEEZ meni. A to sam i ja.

Sanja Rajković

Oficijalni Fotograf

Šta Teez predstavlja za mene? Za mene kao fotografa Teez predstavlja avangardni look koji svako može da iznese na svoj način. Jednostavan kroj a opet uklopljen da se nosi u svakoj prilici. Spoj crnog i belog, to je TEEZ! Što je zivotna suština. Direktno, iskreno…sam biraš stranu. Živim Teez i uživam u tome. Pitate me za moj omiljeni print? Definitivno “Restart” jer često zabagujem.