VODOLIJA

Vodolije su izuzetno dobro raspoložene! Konačno ste naleteli na dovoljno ludog, dovoljno amoralnog, dovoljno hrabrog, I dovoljno brzog saputnika na kratke ( ali dovoljno duge) staze! Sve se to događa u drugom gradu, na putu ste ili vi, ili druga strana dolazi s puta…Sve u svemu, u predstojećim zimskim danima I noćima, kada ostali znaci bivaju ili sumorni,ili usamljeni, a svakako im je hladno, vama je – fenomenalno, čak bi se moglo reći – neponovljivo!

Žene Vodolije, , stiže vam prijatelj iz drugog grada, verovatno Strelac, a sa njim jedan jako zabavan, zgodan, ne baš mnogo lep, ali izrazito šarmantan prijatelj. Čovek je iz visokih krugova, tajanstvenog osmeha, erotičan do neizdrživosti, I voli kvalitetan provod. Dok se izgovori reč keks, vi ste već uspeli da izdominirate u fensi klubu u koji ste vas troje izašli. Tokom večeri, pridružiće se još jedna prijateljica, koja traži vetar u leđa po pitanju raskida sopstvene veze koja više ničemu ne vodi…Pređimo na poentu : možete da svingujete, I ne morate, tek, činjenica jeste da vam je Mars konačno isporučio momka koji je vešt sa jezikom, i to puta dva! Kad ima, ima, uzimajte bez ostatka. Sutradan provereno, oči blistaju, figura tinejdžerska.

Muškarci Vodolije, znamo li gde je kočnica u zamišljenim sferama kojima stremite ovih dana?  Sve što vam se dešava u zadnje vreme, potpuno je u suprotnosti sa vašim karakterom, a ovih dana je kulminacija. Vi ste uvek bili od brze akcije, I brzih avantura, a šta vam je sad? Mašta, snovi, oblaci…Nigde realizacije.  A  Llit iz vašeg petog polja ne daje vam mira – sreli ste jednu ženu Bik, a sa tim znakom niste imali nikakve kontakte dosad, I ne znate kako da se ponašate, jer vas je potpuno zbunila. Čini vam se da je odlepila za vama, a sa druge strane, nije spremna da popusti paa…gotovo ni u čemu. Jako je senzualna, ima sanjalački pogled, ali dubok glas, I ludi ste za njenim grudima. Jedino rešenje jeste brza, iznenadna akcija. Sve će prštati, I danima ćete treperiti, I sve vaše vodolijske antene biće u crveno obojene. A to znači da će sledeći put Bikica skočiti sama na vas. 😉

Ključni dan : 25.11. od ponoći do jutra, i 01.12. posle 22h

TeeZ preporučena poza :  Ispred ogledala