STRELAC

Strelac se ljuti, nije mu ni do čega, Saturn zadaje zadnje teške udarce na liniju života na vašem dlanu…Tj, još samo malo…Kupidon je I dalje u vašem sazvežđu, i to je gotovo potpuno siguran znak da ćete bez obzira na celokupnu atmosferu, iz kritičnog perioda izaći zaljubljeni do ušiju. Seksa će I biti I neće biti, sreća na tom polju može se ukazati oko Nove Godine, ali je sasvim sigurno da će vas Kupidon pogoditi strelicom iz sve snage, ako već uveliko to nije učinio.

Žene Strelčevi, bacile ste oko na jednog visokog, crnomanjastog doktora kad ste zadnji put bile na pregledu u bolnici. Smišljanje taktike I teorije o tome kako ga morate ponovo videti van bolničkog kruga neće biti uspešno realizovane. Naime, reč je o tome da je neophodno da uključite vaš nadaleko poznati avanturistički duh, I da se usred noći, u času kad je na dežurstvu, ukažete u dotičnoj zgradi. Šta ćete reći tom prilikom, manje je bitno, u odnosu na to kako ćete izgledati – a trebalo bi da izgledate spremno na sve, ali baš sve. Rezultat će biti I više nego zadovoljavajući, uzećete bod u gostima, I što je još bolje, imaćete uvek prijatelja koji će biti apsolutno fasciniran vašom maštovitošću I hrabrošću. Samo napred!

Muškarci Strelčevi, stvari se popravljaju svakoga dana, u svakom pogledu! Ako niste već ušli u nešto što deluje kao trajnija veza, onda će se uskoro svakako dogoditi nešto što bi moglo da vas inspiriše na novu postavku stvari u seksualnoj, povremenoj vezi koja vam se, uz prekide, na vrlo uzbudljiv način  provlači kroz život zadnjih nekoliko godina. Priznaćete sebi da vas nije niko nov, zapravo, tako dobro istretirao u krevetu kao dotična persona, a istovremeno, počećete da primećujete I da je ta osoba nekako, uvek tu kad ste u nekoj frci. Hmm, da li je trenutak da joj proširite krug delovanja u vašem mikrokosmosu? Pitanje je sad. Odgovor je krajem decembra.

Ključni dan : 24. 11. Posle 18h

TeeZ  preporučena poza :  Bočno