ŠKORPIJA

Škorpijama kreće period od vrtoglavih mesec dana koje neće stići ni da zabeleže u glavama, a kamoli da  još I prepričaju nekom ili analiziraju…Situacija u kojoj pored vašeg Sunca ( treća dekada) jesu pridruženi asteroid Karma, pored Venere, I već standardnog Jupitera, nameće širenje vašeg uticaja na sve četiri strane sveta, šarmantno kao da ste Vaga, uporno kao da ste Bik, i intelektualno kao da ste Strelac. Dakle, uzmite sad sve što vam karmički sleduje, a posebno najluđe noći u dosadašnjem životu, koje ćete podeliti sa partnerima iz sveta medija, uz bliceve i zavidne poglede upućene vašem visočanstvu.

Žene  Škorpije, ima noći kada ne znate gde biste pre, na koju adresu bi bilo bolje odleteti personalnom raketom. Takođe, ima dana kada biste da spavate I da se jednom za svagda naspavate, ali, o, ooo, ooo – ne ide to. Ovo je period proširenih polja ličnosti, dakle, morate da radite puno na svom duhovnom biću, zatim, proširuju se I poslovni horizonti, kao I susreti sa više različitih partnera potencijalnih, koji vam svi do jednog deluju – sjajno! Posebno uz asteroid Amor u Jarcu, pored vašeg vladara Plutona. Velika je šansa da sretnete sami sebe u hodniku kako strčavate niz stepenice bez donjeg veša koji niste uspele do kraja da navučete…J TeeZ pouka : uvek sa sobom u tašni ponesite dodatni veš, ipak je novembar.

Muške Škorpije, da li je to Sudbina, ili samozavaravanje, i slična pitanja, ostavite za neki manje bitan period, u kom će biti vremena za preispitivanje. Sada je trenutak za život. Vladarka ljubavi, Venera, u vašem je znaku, dakle, nema više mogućnosti za premišljanje. Dža ili bu, jedna od vaših oktobarskih avantura tražiće da se decidirano izrazite po pitanju vašeg odnosa. Celu stvar čini još uzbudljivijom činjenica da je vaše srce u međuvremenu, pripalo jednoj zauzetoj ženskoj personi, I vi ćete imati isti stav : dakle, I vi ćete biti taj koji će tražiti od druge strane da se izjasni. U opštoj gunguli koja će se stvoriti oko vas, najbolji momenat je vaša potentnost koja je I dalje nezasita. Šta će biti na kraju, saznaćemo posle 20.12. Samo hrabro!

Ključni dan :  18./19.11. cela noć

TeeZ preporučena poza : oralno