RAK

Rakovi su još uvek u rekovalescentskom periodu, u kom vam fizička forma nije baš na zavidnom nivou, a ni imunitet nije najsvetlija tačka. No, stvari se sa prisustvom asteroid Karma, Jupiterom, I Venerom u vašem petom polju, počeo je ubrzani proces ozdravljenja I poboljšanja u svakom smislu. Uskoro sledi ljubavna sreća na visokom nivou, pa čak I u slučaju da vi ne prepoznate dotičnu personu na vreme, Svemir   će vam je stalno iznova slati, dok ne shvatite o kome je reč, i šta  je sve moguće napraviti od tog odnosa.

Žene Rakovi, one koje su majke, u ovom periodu ćete biti srećne s decom, I neće im padati napamet da flertuju ispred škole ili vrtića. Međutim, u jednom trenutku će se ispostaviti da je jedan otac koji ima dete u susednoj grupi / razredu, tolikooo zgodan, prezgodan, sa neodoljivim osmehom, I  krupnim ramenima, negovanim rukama…Skočiće vam pritisak, nećete se moći suzdržati, da ne odgovorite na njegov  simpatičan I pomalo bezobrazan predlog 😉  Dopašće vam se posebno njegov način obraćanja, I direktan start, koji zahteva isti takav odgovor. Tu će naravno, nastati problem, zato što ste vi nadaleko čuveni po svojoj neodlučnosti, I lažnoj stidljivosti. Noo, eto vas, a bez da ste to hteli, pod krošnjama iza škole, u cik zore. TeeZ pouka : ko rano rani, ima više orgazma nego lani.

Muški Rakovi, novembar je mesec u znaku mačora, u vašem slučaju. Vi ste se malo naštelovali I na kockarski kolosek, što uopšte nije pogrešno, u odnosu na kretanje planeta. Slobodno možete I u kladionicu, I to iz više razloga ; u ovoj fazi, ogromna je šansa da upoznate sjajnu, jaku, autoriitativnu ženu, baš onakvu kakvu priželjkujute ceo život. Jedina opasnost jeste da je, zbog predrasuda, koje se tiču upoznavanja žena na mestima kao što su kladionica I kockarnica, propustite, ali, na sreću, planete će reagovati tako što će vam poslati istu personu ponovo.

Ključni dan :  19.11. oko pet ujutru

TeeZ preporučena poza :  Polusedeći stav