OVAN

Ovnovi treće dekade su na kraju živaca, ali I na kraju perioda ludila I uzbuđenja. Još koji mesec pa nestalo Urana, za vjek i vjekova ( bar za vašeg životnog veka, više ga nećete videti ), hvala Bogu, reći će većina vas. Međutim, da li je to baš sve,baš tako?! Nije li vam upravo Uran u zadnjih sedam godina doneo I velike stvari, I vratolomne životne preokrete, uzbuđenja na pretek, zanimljive seksualne I ostale partnere, naterao vas da prekinete vezu koja nije nikud vodila, doneo vam neočekivani dobitak na kladionici…?

Žene Ovnovi, zvezde potkrovlja I suterena, I svih gradskih šankova, vreme je za ulazak u avion, posada je na mestu, svetla su upaljena, pista je spremna. Ovo će biti poseban let, moraćete da se dobro vežete, I prema kretanju planeta, spremne ste za to. Ovih dana, Sudbina vam u život šalje jednu personu lucidnog karaktera, bržu od vašeg najbržeg partnera iz burne prošlosti, namrgođenog I arogantnog lika, ali će za vas imati poseban tretman, koji uključuje prostrelni pogled, izazovni osmeh i karakterističan pokret rukom koji ne ostavlja prostor za manevrisanje. Naređenje – izvršenje , vi ste u tilli čas na časovima jahanja u susednoj državi. Sad vam je neko to pričao, sigurno biste mislili da laže. TeeZ poruka : Ko ne veruje, neka se obuče po TeeZ preporuci, I ode na izlet na aerodrome.

Muški Ovnovi, ekstravangantni, usiljeni dok vam ne izleti crveno na unutrašnjem semaforu, a zatim ispaljujujete svu topovsku municiju na nesrećnu, I uglavnom slučajnu žrtvu – ovaj period nije tako bajan za takvu vrstu ponašanja, odnosno, moglo bi da bude I posledica…Dakle, vežbajte raspoloženje, I vežbajte suzdržavanje od suvišnih komentara u nezgodnom trenutku. To što se već neko vreme petljate u tuđe krevete, u ovom momentu bi stvarno moglo da vam se obije o glavu. I što je još gore, moglo bi da se dogodi da to protumačite kao ulazak u rat, a tu ste glavni, to se zna. Međutim, rat vam apsolutno nije potreban ovog novembra. Mars je u vašem sedmom polju, javnost bi mogla da vas potpuno pogrešno vidi,I da vam se to ubeleži kao ogroman minus, u trajanju od nekoliko godina. Radije se uhvatite jedne stare obožavateljke, koja je u međuvremenu postala izuzetan stručnjak za tajlandsku masažu, a I sve ostale srodne veštine usavršila je do savršenstva.

TeeZ preporučena poza : misionarska