LAV

Lavovi su u ovom periodu pomalo nervozni, zato što se većina planova ne odvija onom brrzinom  koju su oni zamislili. Bez obzira na sve, Mars u znaku Vage, I asteroid Eros I Kupidon, I dalje se nalaze u prijateljskim poljima, trećem , I što je još važnije, petom polju. Očekuju vas zabavne igrice sa interesantnim ličnostima iz vašeg najbližeg okruženja. Biće toga mnogo, a vi ćete određivati tempo. To je već momenat koji će vam se dopasti. Uskoro, velika sreća stiže ravno u vaš dom, proširenje ili renoviranje nekretnine, a vašoj raskošnoj kući, carevaćete sa puno više volje nego prethodnih meseci, zato što će vam jako prijati novonastale promene.

Žene Lavice, područje života koje vas trenutno najviše interesuje, jeste područje vezano uz vašu bazu, porodicu, nekretninu(e). Ovih dana, sva je prilika da ćete  – ili kroz biznis, ili preko roditeljskih veza, doći u posed veće sume novca neophodne za renoviranje, ako ne I za kupovinu nekretnine! To bi vas automatski učinilo jako radosnom, zablistale biste kako samo Lavica može da blista, uvek, sem u zadnjim danima oktobra. Srećom, ti uticaju su prošli, I vi sada možete da počnete opet sa kreiranjem  svih planova, na svakom nivou, a jedini TeeZ savet ( a više je mozgalica 😉 ) Brzina je za zečeve, a ne za Kraljicu Zodijaka.

Muškarci Lavovi, vama definitivno, nova ljubav dolazi, ni manje, ni više, već na kućni prag! Tamnooka, dugokosa, harizmatična, veoma seksi, devojka sa fantastičnim imidžom, pozvoniće na vaša vrata, zato što  se zbunila, s obzirom da  spisak stanara već duže vreme izgleda kao hijeroglifsko ogledalo. Dobra strana priče biće to što ste se vi taman spremali da krenete na slavu kod prijatelja, pa ste I vi u svom najboljem element 😉 Naravno, pojavljivanje na slavi ćete otkazati u zadnji čas, jer je vašoj sestri od muške tetke odjednom pozlilo… I tako čete saznati da Madam studira slikarstvo ili dizajn, a vama su baš u ovoj fazi, sređivanja / renoviranja stana neophodni stručni saveti upravo na tut emu, a I pasionirani ste ljubitelj slikarskog stvaralaštva, pa ćete I tu imati šta da je pitate, I naravno, da se revanširate, ofkors. Mogla bi to da bude veoma potentna sezona jesen/zima 2017/18.

Ključni dan : 21.11. oko 15h

TeeZ preporučena poza : Na podu, po izboru