JARAC

Amor i dalje u vašem prvom polju, donosi mnogo novih ljudi, posebno ljudi koji zrače magnetsku privlačnost, a I vaš lični magnetizam je porastao do neslućenih razmera u ovom periodu. Još mesec dana do ulaska vašeg vladara, Saturna, u vaš znak, vi ste popularniji nego ikad. Iskotristite ovaj zadnji period za ludovanje na svakom nivou, zato što od 19.12. počinje period discipline i koncentracije neophodne na raznim životnim planovima.

Žene Jarčevi, vi se već neko vreme ponašate slično pripadnicama znaka Bik; megalomanski hedonizam, hrana, piće, dvostruke veze I avanture sa strane. Srećom, vaša građa dozvoljava prejedanje I opijanje, pa bi bilo dobro bilo da se, dok ste u tom raspoloženju uputite u restorane, a posebno one elitne,  naročito oni koji su blizu vrtića, ili bazena, to je pravo mesto da se vaša super zgodna figura ukaže u punom sjaju. Tu bi mogao da vas sačeka iznenadni susret sa jednim gospodinom kome ste se pre par godina samo divili iz daljine, jer nisu postojale realne šanse da mu priđete bliže. Okolnosti su se promenile, pa bi taj susret mogao da označava i uvod u kompletnu ljubavnu priču koja bi mogla da potraje bar nekoliko godina.

Muški Jarčevi, konačno ćete na svoj zid ubeležiti najdeblju, najupečatljiviju crtu na vašem zidu, pored kreveta : to će biti večna oznaka najboljeg seksa u zadnjih 100 godina. Biće to ovako : Srce će vam ludački lupati, a imaćete I osećaj da ste uzeli vijagru u neslućenim količinama….Jutro će prebrzo doći, ali vi nećete krenuti na posao, ostaćete u krevetu, isključiti mobilni, objaviti na fejsu da su vas oteli vanzemaljci, I da nemate pojma kada će vas, tj. da li će vas uopšte vratiti… Struja kroz krvotok, zuji u ušima, tek sad vam je jasno šta je najvažnije u životu…J  I sve tako, bar do 19.decembra…

Ključni dan : 24.12. oko ponoći, cela noć I naredna dva dana

TeeZ preporučena poza :  69