DEVICA

Device se prebrojavaju, procesuiraju jednu ponudu I pomno analiziraju jednu novu osobu. Kao I uvek, razvijaće se sve baš onako kako mislite da treba, I biće to za vašu sujetu dosta dobar razlog zadovoljstva. Kako je kod vas sujeta dosta povezana sa seksualnošću, može se reći da ćete definitivno, biti veoma zagrejani za događaje na tom planu, zato što ste samo zadovoljni okolnostima. Dotična, relativno nova osoba u vašem životu, ( poznajete je već neko vreme, ali priča će krenuti ovih dana) biće taman onoliko navalentna koliko je nephodno, da se vi potpuno otvorite I da se pretvorite u nekog kome seks prvi put u životu, dospeva na prvo mesto na listi interesovanja.

Žene Device,nikako na zelenu granu kad je reč o kompletnom odnosu… UUh, Neptun je tu stvarno bespoštedan, u vašem sedmom polju. Predlažemo da uzmete kameru u ruke,možete uzeti i ovu sa mobilnog da upotrebite ; ideja je da snimate po ceo dan svaki par pored kog prođete, a koji se ljubi, grli, ili bar deluje zaljubljeno. Na taj način, istrešćete energiju planete u nešto što je njen vizuelizirajući momenat..Hiron je u vašem sazvežđu, a to bi moglo da znači da sve ono o čemu vi maštate sa određenom osobom, ta osoba upravo tog časa radi sa  nekom drugom osobom. POsle analize na nedeljnom nivou, shvatićete da vas dotični ne zaslužuje, a asteroid Karma, sigurno će odraditi svoj deo, I vama će se, bukvalno u prolazu kroz osnovno školsko dvorište, ukazati neko koga ste upoznali nedavno u prevozu…Obostrano oduševljenje ponovnom “slučajnim” susretom, biće jasno vidljivo iz aviona.

Muškarci Device, volećete mnoge, volećete dugo. Ali, sad je trenutak kao stvoren za kratkotrajne I kratkotrzajne susrete, bez preteranih uvoda, I najava. Sve to skupa jeste dosta dobra uvertira za kvalitetan odnos u koji možete ući oko Nove Godine (prva dekada, a druge dve tokom 2018.). Koleginica s posla vašeg brata, sestra komšinice vaše tetke, sve iz takvih krugova indikacija je za vatrenu stihiju, koja je vrlo izvodljiva, odnosno, za kakvu vrstu odnosa ta osoba jeste veoma zainteresovana. Iz te priče ćete naučiti kako da prepoznate svaku narednu priliku tog profila, a ne samo da uživate, iako je vrlo vispreno, I dosta perverzno uživanje I više nego prisutno, na dnevnom nivou.

Ključni datum : 22.11. posle 19h

TeeZ  preporučena poza  : Oralno