BLIZANCI

Dragi Blizanci, evo trenutka u kom ćete shvatiti da vi zapravo, radite jedan sjajan posao, i odjednom ćete veoma poletno i više nego ikada nasmejano dolaziti svaki dan, I to bez kašnjenja! Kolege će po tome što ne kasnite shvatiti da se vama dešava nešto neobično. Nikom nećete odati tajnu, to je TeeZ preporuka, da biste udahnuli priču punim plućima. Asteroid Chaos je u vašem prvom polju , te ćete se osećati zbunjenije nego inače, ali asteroidi Kupidon i  Eros u vašem sedmom polju poslaće vam osobu kojoj se ne može odoleti, a koja je verovatno zauzeta ( baš kao I vi, ustvari, zar ne?!) I krenuće jedna od najzabavnijih avantura u prethodnih XYZ godina.

Žene Blizanci, pod uticajem Amora, u osmom polju, dešavaju se neverovatne stvari, duhovite, zanimljive, inspirativne. Susret sa određenom osobom koju ćete upoznati preko poslovnih krugova, nateraće vas da preispitate svoje dosadašnje stavove o ljubavi, zajedništvu i ulaganju u ta polja. Bez namere, ali I bez ostatka, uskoro ćete biti u duploj vezi, koju ćete hendlovati bez ikakvih problema, zato što će nivo strasti u vašim venama porasti do neslućenih razmera, i nećete odustati od te priče, čak I kad se ispostavi da se sa novom personom sa kojom se nalazite po dogovoru izvečeri u tajnosti, ne slažete po mnogim životnim pitanjima. Osećaćete se kao novi, nestaće stomačne tegobe I glavobolje, a dobićete I neke lepe poklone. Dakle? Zašto da ne?!

Muškarci Blizanci,  pročitajte tekst za ženu Blizanca, jer je ovo jedan od retkih perioda u kom vam se podudaraju aspekti I načini sprovođenja I doživljaja planetarnih tranzita. Ukoliko je žena sa kojom ste u vezi, ili žena koju ste sreli nedavno i koja vas je bacila u nesvest, takođe rođena u znaku Blizanaca, situacija se multiplicira, baš onako kako vi najviše volite. Ako je rođena u zemljanom znaku ( Bik, Devica, Jarac – posebno Jarac) onda će se iz strastvene erotske veze, izroditi potencijalno zabavna zimska veza ( vek trajanja -bar do proleća ) , a ukoliko je rođena u vodenom znaku ( Škorpija, Ribe, Rak) imaćete neviđenu želju I motivaciju da je osvajate, a to vam se dugo nije desilo, tako da ćete se podsetiti kako je to biti romantičan. Sa vazdušnim znacima ( Blizanac, Vaga, Vodolija) imaćete mentalno razgibavanje, a najvažniji momenti u vašoj karijeri  žigola, svakako bi mogli da se dogode sa pripadnicama vatrenih znakova ( Lav, Strelac, Ovan).

Ključni dan :  26.11. posle 20h