BIK

Pripadnicima sazvežđa Bika druga polovina novembra doneće iznenadne obrte na planu emocija, ljubavi, seksa I zajedništva. Više se nećete sa potencijalnim partnerom sudarati ispred frižidera, već ćete vreme provoditi u dugim šetnjama, možda na bazenu ili na nekom igralištu. Rešeni ste da se dovedete u savršenu formu do Nove Godine. Asteroidi Kupidon i Eros se nalaze u vašem osmom polju, i obećavaju vam varničenje iz kog bi mogao da izađe dugotrajni plamen!

Žene Bikovi, vreme je da vratite svoju malo prigušenu žensku energiju na scenu, u prvi plan, u punom sjaju. Novembarske kiše, dosadne bezgranično, u momentima kada su svi nostalgično I sumorno raspoloženi, vama će doneti konačno – harizmatičnog partnera, sposobnog, potentnog, sa preciznom idejom šta želi od vas, od sebe, i kako vas vidi za pet godina. Dakle, može se reći da je ovo retka prilika za susret sa ekskluzivnom osobom, I savet je da upotrebite sve svoje mentalne, a posebno manuelne kapacitete, I da uživate do daske, da budete posvećeni priči tokom noći, a nedostupni tokom dana. Ova kombinacija doneće vam sedmicu na ljubavnoj lutriji.

Muški Bikovi, smeši vam se susret sa famoznom ženom škorpionskog karaktera I istog takvog izgleda. Nećete više moći da razmišljate ni o čemu, mučno će vam biti da se skoncentrišete ni na vožnju, ni na učenje, ni na poslovne obaveze…Osećaćete se kao da ponovo imate 16, I to će vam prijati do kraja perioda, a već početkom sledećeg meseca takva atmosfera će početi da vam ide na nerve bez ostatka, I onda ćete brzinom, koju nikad do sad niste imali, privoleti gospođicu Škorpiju da se izjasni kako vidi vašu pojavu u njenom životu, I šta se sve može očekivati u narednom periodu, kakve su njene namere…Ostaćete bez odgovora u prvi mah, ali zato ćete biti ljubljeni I voljeni prvi put na način o kom ste maštali.

Ključni dan : 29.11. u ranojutarnjim časovima

TeeZ preporučena poza : Ručni rad